Close

"Geef nooit op, want precies op dat moment zal het tij keren"

H. Beecher Stowe

Werkwijze en voorwaarden


Coaching of (relatie)therapie als particulier

Ook als je als particulier komt beginnen we met een intakegesprek. We maken kennis en verkennen je vraag. De begeleiding is dan meteen begonnen. Na dit eerste gesprek maak ik een inschatting van het aantal sessies. Uiteraard staat het je vrij om daarvan af te wijken en vaker of minder vaak te komen. Na afloop van elk gesprek overleggen we wanneer je terugkomt voor een volgende sessie.

Het tarief is €150,- per gesprek van 1,5 uur (vrij van btw).

De zorgverzekering vergoedt deze begeleiding niet. Soms is coaching wel aftrekbaar van de inkomstenbelasting (meer info op de website van de belastingdienst).  


Coaching via je werkgever

De begeleiding begint met een intakegesprek. Dan maken we kennis en zetten een eerste stap. We onderzoeken je vraag, wat de aanleiding is en waar je naartoe wilt werken. Vanuit deze leervraag kunnen we aan de slag. Ik schrijf een conceptvoorstel voor een traject. Vaak volgt er dan een gesprek met de leidinggevende. Indien van toepassing stuur ik het voorstel met offerte na jouw goedkeuring naar de werkgever. Op basis hiervan gaan we aan het werk. De gesprekken duren 1,5 tot 2 uur en een traject bestaat uit ca 5 tot 10 gesprekken.

Soms vergoedt de werkgever alle kosten voor een traject, maar gedeeltelijke vergoeding komt ook voor. Daar maken we van tevoren afspraken over. 


Annuleringsvoorwaarden

Als je onverhoopt een keer niet naar onze afspraak kunt komen, geef het dan zo snel mogelijk door, zodat ik op de vrijgekomen tijd nog een andere afspraak kan maken. Dat is kosteloos tot 24 uur voordat we hadden afgesproken. Daarna breng ik de sessie in rekening. 


Algemene voorwaarden

Op alle diensten van Denise van Geelen Coaching & Mediation BV zijn de Algemene voorwaarden van toepassing.


BTW: NL 8106.21.307.B.01

Kvk: 11053453


Privacy beleid

Lees meer over ons privacy beleid