Close

Vrouwelijke kracht

24-uurs retraite voor vrouwen

24 uur voor jezelf

Stilstaan bij wie je bent, wat je vindt en voelt, dat doe je misschien niet vaak genoeg. Er is zoveel dat ook nog ‘moet’. Werk, familie, gezin, sociale contacten, de liefde, ambities. Je ben er maar druk mee. Tijd voor jezelf kan er dan behoorlijk bij in schieten. Hoe zou het zijn om 24 uur de tijd te nemen? Om stil te staan bij wat er in je leeft, liefdevol voor jezelf te zijn, je gemis te verwelkomen. Om verhalen te delen, en andere vrouwen te ontmoeten die ook op zoek zijn naar diepgang en rust.

Hoe kan ik me aanmelden?

We beginnen op vrijdagavond om 19.30 uur. We nemen de tijd om elkaar te leren kennen en onderzoeken met welke vraag of thema ieder is gekomen. Natuurlijk kan je lekker je bed inrollen als we rond 21.30 uur afronden, maar je kunt ook er ook voor kiezen om nog wat door te praten met een drankje in de gezamenlijke ruimte.

Na het ontbijt gaan we om 9.30 uur verder. We beginnen met een geleide meditatie en een korte inleiding. 

Gedurende de dag werk je met jouw thema. Ik kan je persoonlijk begeleiden, waarbij de rest van de groep getuige is of een rol kan hebben als representant bij een kleine opstelling. Er is ruimte om in tweetallen of alleen te wandelen, te schrijven of een oefening te doen. 

Terug in de kring is er ruimte om te delen, naar elkaar te luisteren en herkenning te vinden. 

We hebben een heerlijke lunch met soep. En dan hebben we nog een hele middag. 

We ronden de 24 uur die we met elkaar doorbrengen af met een vegetarisch diner. Zodat je rond 20.00 uur met een gevuld hoofd, hart en lijf weer je normale leven instapt.

Aanmelden

Data 
19 maart 19.30 uur t/m 20 maart 20.00 uur(geannuleerd ivm Coronamaatregelen)
28 mei 19.30 uur t/m 29 mei 20.00 uur
9 juli 19.30 uur t/m 10 juli 20.00 uur (nog enkele plekken)
17 september 19.30 uur t/m 18 september 20.00 uur
10 december 19.30 uur t/m 11 december 20.00 uur

Lokatie
Conferentiecentrum Samaya
Hollendewagenweg 20, 3985SG Werkhoven

Samaya is een kleinschalig conferentiecentrum en kloosterhotel met een missie. Het is gehuisvest in het laatste slotklooster dat in Nederland werd gebouwd volgens de oude richtlijnen van de Katholieke kerk, maar in tegenstelling tot veel andere (sombere) kloostergebouwen juist open van opzet met zeer veel daglicht toetreding. Ondanks de huisvesting in dit klooster monument, is het centrum niet-religieus en ontvangt het gasten van elke geloofsovertuiging en/of spirituele achtergrond.

Kosten

De 24 uurs retraite kost €329,-.
Dat is inclusief overnachting op een één persoons kamer met eigen badkamer, ontbijt, koffie, thee, lunch en diner en drankjes.


* We houden ons aan de coronamaatregelen door afstand te houden en goed te ventileren. Mocht je verkoudheidsklachten hebben of in quarantaine moeten dan is het mogelijk om te annuleren.

Ik wil me aanmelden

De Zuidhofzaal van Samaya