Close

24-uurs retraite voor vrouwen

In contact met je vrouwelijke kracht

24 uur voor jezelf

Neem de tijd om stil te staan bij wie je bent, wat je vindt en voelt. Juist als er zoveel is dat ook nog ‘moet’: werk, familie, gezin, sociale contacten, de liefde, ambities. 

24 uur om stil te staan bij wat er in je leeft, liefdevol voor jezelf te zijn, je gemis te verwelkomen. Om verhalen te delen, en andere vrouwen te ontmoeten die ook op zoek zijn naar diepgang en rust.

We beginnen op vrijdagavond om 19.30 uur. We nemen de tijd om elkaar te leren kennen en onderzoeken met welke vraag of thema ieder is gekomen. Je kunt denken aan vragen en thema’s als: 

  • hoe geef ik mijn grenzen aan?
  • ik wil graag meer intimiteit, 
  • hoe word ik zichtbaarder, bijvoorbeeld op mijn werk? 
  • omgaan met boosheid, 
  • hoe verdiep ik mijn relatie?
  • welke invloed heeft de relatie met mijn gezin van herkomst/vader/moeder op mij?

Natuurlijk kan je lekker je bed inrollen als we rond 21.30 uur afronden, maar je kunt ook er ook voor kiezen om nog wat door te praten met een drankje in de gezamenlijke ruimte.

Na het ontbijt gaan we om 9.30 uur verder. We beginnen met een geleide meditatie en een korte inleiding. 

Gedurende de dag werk je met jouw thema. Ik kan je persoonlijk begeleiden, waarbij de rest van de groep getuige is of een rol kan hebben als representant bij een kleine opstelling. Er is ruimte om in tweetallen of alleen te wandelen, te schrijven of een oefening te doen. 

Terug in de kring is er ruimte om te delen, naar elkaar te luisteren en herkenning te vinden. 

We hebben een heerlijke lunch met soep. En dan hebben we nog een hele middag. 

We ronden de 24 uur die we met elkaar doorbrengen af met een vegetarisch diner. Zodat je rond 20.00 uur met een gevuld hoofd, hart en lijf weer je normale leven instapt.

Ja, ik doe mee!

Data 
9 juli 19.00 uur t/m 10 juli 20.00 uur (nog enkele plekken)

Lokatie
Conferentiecentrum Samaya
Hollendewagenweg 20, 3985SG Werkhoven

Samaya is een kleinschalig conferentiecentrum en kloosterhotel met een missie. Het is gehuisvest in het laatste slotklooster dat in Nederland werd gebouwd volgens de oude richtlijnen van de Katholieke kerk, maar in tegenstelling tot veel andere (sombere) kloostergebouwen juist open van opzet met zeer veel daglicht toetreding. Ondanks de huisvesting in dit klooster monument, is het centrum niet-religieus en ontvangt het gasten van elke geloofsovertuiging en/of spirituele achtergrond.

Kosten

De 24 uurs retraite kost €329,-.
Dat is inclusief overnachting op een één persoons kamer met eigen badkamer, ontbijt, koffie, thee, lunch en diner en drankjes.

Het is ook mogelijk om een kamer te delen. Je krijgt dan 10% korting

Ik wil me aanmelden

De Zuidhofzaal van Samaya