Close

"Het leven wordt voorwaarts geleefd, maar achterwaarts begrepen"

Søren Kierkegaard


Opstellingen en werk in groepen

We zijn voortdurend in contact met anderen. Soms heel vluchtig en oppervlakkig en op andere momenten juist intens. En dan voel je, denk je of doe je op een bepaalde manier. Dat gaat schijnbaar vanzelf. We kunnen het niet niet doen. Maar waarom eigenlijk? En wat als je er last van hebt, vast loopt?

Het mooie van werken in een groep is dat je elkaars verhaal kunt horen. Met en van elkaar leert. Rondom verschillende thema's onderzoek je jouw manier van communiceren, jouw impact, hoe jij contact maakt. Je deelt jouw verhaal.

Familieopstellingen

De regels van thuis, de patronen en gevoeligheden, wie er werden geboren, overleden en verzwegen, de geuren, kleuren en verhalen. Je draagt het in je. Met liefde en soms ook met onrust, pijn, boosheid of verdriet. Bewust en onbewust.

Lees meer ›

De verademing. In contact met je vrouwelijke kracht

Dagen om op adem te komen, te spelen, te voelen en te verbinden. Zodat je je kracht ontdekt, balans vindt tussen daadkracht en ontspanning, nieuwe dingen over jezelf leert en met zachtheid en stevigheid in je leiderschap staat.

Lees meer ›

In contact met Verlies en rouw, een tweedaags programma

Twee dagen om stil te staan bij de verliezen in je leven. Rouwen om wat verloren is of nooit is geweest. Zodat je daarna weer ruimte voelt, de steen uit je maag is, de leegte minder leeg, de zwaarte minder zwaar. In verbinding et jezelf en anderen. 

Lees meer ›

Transitie in de rituele ruimte

Overgangen worden van oudsher en in vele culturen gemarkeerd door rituelen. Ze helpen bij het vinden van de toegangspoort naar een andere fase en stimuleren om de stap te zetten. De noodzakelijke stap. 

Lees meer ›

Dagdeelsessie voor je relatie.

We weten niet meer hoe we samen verder kunnen gaan. We praten te weinig, worden opgeslokt door dagelijkse bezigheden, begrijpen elkaar niet meer, zitten in een negatieve spiraal. Iedere relatie kent fases waarin het moeilijk is om elkaar te vinden.

Lees meer ›

Retraite: In contact met je vrouwelijke kracht

Een weekend voor vrouwen die contact willen maken met hun innerlijke kracht. En in relaties hun eigen hart willen volgen en verbinding willen maken vanuit vrouwelijke stevigheid (Opgave voor dit programma loopt via Klooster Huissen).

Lees meer ›