Close

"Het leven wordt voorwaarts geleefd, maar achterwaarts begrepen"

Søren Kierkegaard


Programma's & Opstellingen

We zijn voortdurend in contact met anderen. Soms heel vluchtig en oppervlakkig en op andere momenten juist intens. En dan voel je, denk je of doe je op een bepaalde manier. Dat gaat schijnbaar vanzelf. We kunnen het niet niet doen. Maar waarom eigenlijk? En wat als je er last van hebt, vast loopt?


Ik werk graag in groepen. Het mooie daarvan is dat je elkaars verhaal kunt horen. Met en van elkaar leert. Rondom verschillende thema's onderzoek je jouw manier van communiceren, jouw impact, hoe jij contact maakt. Je deelt jouw verhaal.

NIEUW: Een ontmoeting over vrouwelijk leiderschap

Tijd en ruimte nemen om stil te staan. Te verkennen wanneer je je krachtig voelt en te ervaren hoe je omgaat met kwetsbaarheid. In contact met vrouwen.

We nodigen je graag uit voor een ontmoeting op vrijdag 16 februari omdat dit een onderwerp is dat ons aan het hart gaat.

Lees meer ›

Familieopstellingen

De regels van thuis, de patronen en gevoeligheden, wie er werden geboren, overleden en verzwegen, de geuren, kleuren en verhalen. Je draagt het in je. Met liefde en soms ook met onrust, pijn, boosheid of verdriet. Bewust en onbewust.

Lees meer ›

De verademing. Verrijkingsdagen voor vrouwelijk leiderschap

Vijf dagen om op adem te komen, te spelen, te voelen en te verbinden. Zodat je je kracht ontdekt, balans vindt tussen daadkracht en ontspanning, nieuwe dingen over jezelf leert en met zachtheid en stevigheid in je leiderschap staat.

Lees meer ›

Dagdeelsessie voor je relatie.

We weten niet meer hoe we samen verder kunnen gaan. We praten te weinig, worden opgeslokt door dagelijkse bezigheden, begrijpen elkaar niet meer, zitten in een negatieve spiraal. Iedere relatie kent fases waarin het moeilijk is om elkaar te vinden.

Lees meer ›

Retraite: In contact met je vrouwelijke kracht

Een weekend voor vrouwen die contact willen maken met hun innerlijke kracht. En in relaties hun eigen hart willen volgen en verbinding willen maken vanuit vrouwelijke stevigheid (Opgave voor dit programma loopt via Klooster Huissen).

Lees meer ›