Close

"Onze grootste angst is niet dat we onvolmaakt zijn. Onze grootste angst is, dat we mateloos krachtig zijn. Het is ons licht, niet onze schaduw, dat ons het meest beangstigt."

Marianne Williamson

Coaching & begeleiding

Je hebt een vraag waar je zelf niet uitkomt. Je wilt steviger staan, meer verbinding voelen, je voelt je neerslachtig, hebt iets of iemand verloren, worstelt met gedachten of gevoelens waar je niet verder mee komt. Je zoekt iemand die met je mee wil kijken. Samen onderzoeken wat dit zo lastig voor je maakt.

Je bent welkom!

Persoonlijke coaching

Persoonlijke coaching is diepgaand, confronterend, inzichtgevend. Ik bied een omgeving waarin je in alle rust en veiligheid naar jezelf kunt kijken. Je leert open, eerlijk, kwetsbaar en liefdevol met jezelf om te gaan. Om van daaruit te zoeken naar mogelijkheden, energie, kracht, en inspiratie.

Lees meer ›

Begeleiding bij verlies en rouw

Als je datgene of diegene verliest die je dierbaar is, dan verandert je leven ingrijpend. Je kunt gevoelens en gedachten ervaren die je niet herkent. Misschien overspoelt het je of blijf je juist heel erg rustig. Soms kom je er zelf niet uit. Het rouwproces stagneert, of je bent niet meer in staat om te functioneren. 

Lees meer ›

Leiderschapscoaching

Als leider heb je een bijzondere plek in een organisatie. Je bent verantwoordelijk voor een organisatie(onderdeel) en het realiseren van een inhoudelijke taak. En je geeft leiding aan een aantal medewerkers om de taak uit te voeren. Medewerkers die ieder een andere verwachting of behoefte hebben in het contact met jou. 

Lees meer ›

Relatietherapie

We weten niet meer hoe we samen verder kunnen gaan. We praten te weinig, worden opgeslokt door dagelijkse bezigheden, begrijpen elkaar niet meer, zitten in een negatieve spiraal. We lijken alleen maar verder uit elkaar te groeien. Iedere relatie kent fases waarin het moeilijk is om elkaar te vinden.

Lees meer ›

Conflictcoaching

In een conflict kan je elkaar niet meer bereiken. De banden zijn afgesneden. Er is afstand. Een afstand die voelt als onoverbrugbaar. Hoe vind je de ander weer terug? Hoe laat jij je vinden? Ik begeleid beiden of één van de partijen. Dat kan in een werksetting zijn, rondom een arbeidsconflict. Of privé, in de relatie of familie. Met als doel om weer verder te kunnen. Samen of misschien toch apart.

Lees meer ›